- La Vida Nueva

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Nieuws > Weblog

La Vida Nueva heeft met deze nieuwe website een eigen weblog. In deze weblog plaatsen wij soms berichtjes over de nieuwe veulens, het opgroeien van de veulens/paarden, leuke belevenissen en andere bijzonderheden rondom en op de fokkerij. Hieronder wordt uitgelegd hoe u de weblog kunt gebruiken.

De weblog bestaat uit twee delen:

Op het linkergedeelte van het scherm vindt u de berichtjes. Elk berichtje heeft een korte titel gevolgd door een aanduiding wie het berichtje heeft geschreven. Vervolgens vindt u de tekst en eventuele foto's van het berichtje.
De berichten van de geselecteerde categorie worden onder elkaar verkort weergegeven. Als u het volledige bericht wilt lezen selecteert u de optie "lees alles >>" direct onder het bericht.

Na het selecteren van de optie "lees alles >>" krijgt u tevens de gelegenheid om een reactie te plaatsen op het bericht. Deze reactie wordt eerst gestuurd naar de website beheerder, die na goedkeuring het berichtje zal plaatsen.

Op het rechtergedeelte van het scherm vindt u de navigatie opties. Hier ziet u drie boxen.

In de eerste box ziet u de drie meest recente berichten. U kunt een bericht direct selecteren door er op te klikken.

In de tweede box ziet u een aanduiding van de maanden waarin berichten zijn geplaatst. Door op een maand te klikken krijgt u alle berichten uit de betreffende maand.

In de derde box ziet u de verschillende categorieën waarin de berichten zijn ingedeeld. Door één van de categorieën te selecteren krijgt u alle berichten in de betreffende categorie links in het scherm.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu