- La Vida Nueva

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Onze Paarden > Merries

Estrella

 

Geslacht

PRE Merrie
Apta

Kleur

Schimmel

Geboren

22 mei 2002

Stokmaat

1.60 m

Moeder

Gloriosa X

Vader

Bolero XL

Vader van moeder

--

Stamboom

 

Klik op de miniaturen
hiernaast voor een
vergroting van de foto

Te koop:
Wegens niet meer kunnen komen van de bijrijdster en tijdgebrek onzerzijds, overwegen wij Estrella te koop aan te bieden voor een fijne nieuwe baas en blijvend thuis.
Estrella is een ontzettend lief paard, ze is bij ons geboren en opgegroeid op de wei in de kudde, 24/7 buiten (weide en paddocks met schuilstallen).
Ze is goedgekeurd voor de fok (heeft twee veulentjes bij ons gekregen) en is bereden. Wegens stoppen van de bijrijdster is ze sinds november niet meer gereden, daarvóór 2 tot 3 keer per week.
Grondwerk kent ze ook (freestyle en ooit de 7 games van Parelli), evenals enkele en dubbele longe werk en werk aan de lange teugel. Wij hebben nog nooit met haar buiten gereden, maar dat kan naar eigen believen uiteraard ook nog aan haar repertoire toegevoegd worden en zal ze zeker leuk vinden.
Wij hopen voor haar een liefdevolle nieuwe eigenaar te vinden die er ook veel zin in heeft (en tijd!) om met haar weer van alles te gaan doen. Zij staat op dit moment echt te wachten tot iemand haar weer lekker meeneemt en aan de slag met haar gaat. We gunnen haar een super fijn thuis!

Prijsklasse: II (zie pagina 'Te Koop')

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu